Esteu aquí

30 de Novembre Mercat d'intercanvi de Vestuari

Benvolgudes famílies,

 

Un any més, ens dirigim a vosaltres per a demanar la vostra col·laboració amb el “Mercat d’intercanvi” de faldilles i sabatilles; que quest curs fa més falta que mai.

 

Tots sabem que els nens i nenes s’estiren rapidíssim i els creixen els peus a una gran velocitat, i a vegades fa pena (i ràbia) que la faldilla o les sabatilles no ens serveixin d’un any per l’altre. Què millor per a treure’n profit, que treure-les de l’armari i que algú altre les pugui aprofitar?!

 

El que proposem és que durant el que queda de novembre, porteu al mestre de dansa, les faldilles, pantalons, sabatilles i samarretes que ja no us serveixin, amb el nom marcat, un telèfon i un correu electrònic..

 

La mostra del vestuari recollit serà el dissabte 30 de novembre, de 10 a 14h, a l’Esbart Sant Cugat (C/Vallès 51), on podreu venir a buscar vestuari de segona mà!

 

En el cas de que no trobeu el que buscàveu, allà mateix podreu comprar la samarreta, i la tela de la faldilla (per a aquells  que us la vulgueu fer vosaltres mateixos). Si preferiu que us la faci la nostra modista (Anna Baró 93 589 23 27) , no cal que  compreu la tela, ja que  ella mateixa us la proporcionarà.

 

Recordeu que si ens porteu samarretes, sabatilles, faldilles o pantalons que ja no us van bé, podeu tenir descomptes en la confecció d’una nova faldilla, i en la compra de la samarreta d’Andança.

 

Creiem que aquest petit “banc de vestuari” pot ser una bonica manera de re-aprofitar el vestuari, i una via més econòmica per a les famílies que ho necessitin.

 

 Moltíssimes gràcies per la col·laboració!

ANDANÇA

 

Data: 
Dissabte, 30 Novembre, 2013 - 10:00