Esteu aquí

Inscripcions 2021/2022

Les inscripcions per a nous/noves alumnes s’obriran el dia 5 de juliol a les 10h i es faran de forma telemàtica a través d’un formulari que trobareu en aquesta web. Conjuntament, també trobareu la informació detallada per omplir aquest formulari.

Normativa d’inscripcions:

  • No es poden reservar places.
  • Les places s’atorgaran en estricte ordre d’inscripció.
  • Un cop rebem la inscripció, confirmarem la plaça i passarem el rebut de la quota de soci/sòcia.
  • Si un grup s’omple, s’obrirà una llista d’espera i s’anirà informant a les persones que vagin conformant aquesta llista. Si mai hi hagués una baixa d’aquest grup, s’aniria avisant a les persones de la llista d’espera, en el mateix ordre d’inscripció, per anar cobrint les possibles baixes.

El curs comença el 20 de setembre i acaba el 22 de juny.

 

Preus Andança:

Grups de P3, P4, P5 i 1r (una hora setmanals): 90€ al juliol en concepte de quota de soci/sòcia, 10,40€ al setembre i 26€ mensuals d'octubre a juny.

2n, 3r i 4t (una hora i mitja setmanals): 90€ al juliol en concepte de quota de soci/sòcia, 13,60€ al setembre i 34€ mensuals d'octubre a juny.

5è, 6è, ESO i Juvenils (tres hores setmanals): 90€ al juliol en concepte de quota de soci/sòcia, 17,80€ al setembre i 44,5€ mensuals d'octubre a juny.

Mèdiums i Sèniors (una hora i mitja setmanals): 90€ al juliol en concepte de quota de soci/sòcia,12,80€ al setembre i 32€ mensuals d'octubre a juny.

 

Per a dubtes i consultes, podeu adreçar-vos a andanca@esbartsantcugat.cat