Esteu aquí

L'Esbart mes a + Novembre 2020

L’ESPAI DEL SOCI I LA SÒCIA

Implicació de les mesures contra la COVID a l’Esbart

Durant el mes de novembre, l’Esbart ha hagut de mantenir les seves portes tancades davant la impossibilitat de fer classes presencials. Amb el nou pla de desescalada implantat la setmana passada, han calgut moltes gestions per poder reobrir tots els grups complint el màxim de 6 alumnes per classe. És per això, que l’Esbart no havia pogut començar aquestes classes encara i ho farà, amb una organització totalment diferent, aquesta primera setmana de desembre.

De la mateixa manera, totes les classes que Andança té a les escoles, sota l’organització de Paidos, tampoc van poder començar la darrera setmana de novembre i ho farà aquesta mateixa. Un cop més, es tornen a reorganitzar les classes per poder-les dur a terme durant les properes tres setmanes abans de Nadal. I un cop passat les festes, caldrà veure quines són les noves mesures i de quina manera es pot començar el nou any.

 

ANDANÇA

Classes virtuals

Andança no ha parat de fer ballar a l’alumnat a través de les classes virtuals, que cada cop han anat funcionant millor, a mesura que entre tots i totes ens hem acostumat a aquest mitjà de comunicació. Un cop més, cal posar de manifest que si això ha estat possible és gràcies a l’esforç i la bona voluntat de profes, alumnes i famílies. Tot i aquest bon funcionament, tothom està  desitjant tornar a veure’s en persona i tornar a fer les classes presencials, de manera que aquestes últimes setmanes de trimestre seran especialment entranyables.

 

I TAMBÉ...

Cos de dansa

El Cos de Dansa, igual que altres companyies de dansa, ha pogut recuperar, els darrers dies de novembre, els assajos ordinaris per complert i ens prepara una sorpresa per als dies de Nadal. Al moment del tancament d'aquest butlletí encara no us podem donar tots els detalls, però sí que us volem demanar que us reserveu el matí del diumenge 27 de desembre per poder veure, per fi, una ballada del grup.

 

Nou número de mòbil

A principis de curs, s’informava als usuaris i usuàries que l’Esbart posaria a la seva disposició un número de telèfon mòbil per, principalment, avisar per Whatsapp de les absències/retards de classe d’última hora. 

Finalment, es pot fer ús d’aquesta línia i el número és el següent: 625 92 72 74

(només missatges de Whatsapp, ja siguin de veu o escrits)

 

La cultura és segura

L’Esbart vol reivindicar que el sector cultural, passant per tots els seus treballadors i treballadores de tots els àmbits i categories, han fet i estan fent un esforç extrahumà per reinventar-se, readaptar-se i canviar contínuament tot el que sigui necessari per complir les mesures de seguretat contra la COVID.

És per això que ens agradaria que les autoritats deixessin a totes les empreses i entitats culturals fer la feina que estan fent tan bé per poder continuar apropant la cultura a les persones. La cultura és segura. La cultura és vida.