Esteu aquí

Vestuari

VESTUARI

DE P3 A 4t

Per a les ballades tots/es els alumnes d’Andança necessiten un vestuari específic. A continuació teniu un video explicatiu de tot el vestuari.

 El vestuari consisteix en:

- Unes sabatilles negres tipus xines.         

- Una samarreta d'Andança (en venda per 5€ a l'Esbart).

- Una faldilla amb vol per les nenes o un pantaló llarg i fosc per als nens.

Així com els pantalons es poden comprar a qualsevol botiga, la faldilla s’ha de fer. Hi ha tres colors per escollir (pistatxo, granate o taronja). Podeu escollir el color que més us agradi i combinar-la amb la samarreta. Per fer la faldilla podeu fer-la vosaltres mateixos venint a comprar la roba a l’Esbart (C/ Vallès 51), o adreçar-vos a les nostres modistes (que ja ténen la roba):
 

Pel que fa a les classes només cal que porteu roba còmoda, uns mitjons antilliscants i una faldilla amb vol (les nenes).

DE 5È A JUVENILS

Els/les alumnes d'Andança més grans canvien el vesturari de les ballades a partir de 5è.

  • Les nenes porten unes faldilles negres (que els serveixen per a les classes), unes faldilles de colors per sobre i una samarreta negra de tirants.
  • Els nens uns pantalons negres llargs i una samarreta de color.
  • 5è i 6è també ballen amb sabatilles tipus xines; a partir d'ESO, segons les ballades.

Aquest any, com a novetat, estem intentant gestionar la confecció de faldilles negres i pantalons de nens perquè hi hagi les mateixes condicions que hi ha amb les faldilles de colors de les més petites. Així com també intentem gestionar la compra de samarretes negres a través d'una comanda conjunta. Pel que fa a les faldilles de colors i les samarretes de colors dels nens, l'Esbart deixa aquesta roba per a les ballades.