Esteu aquí

Mercat d'intercanvi de vestuari

Dissabte 7 d'Abril de 10 a 12.

Com ja sabeu, els alumnes d'Andança de P3 a 4t fan servir un vestuari especial per a les ballades que consta d’una samarreta d'Andança,  unes sabatilles negres tipus xines, les nenes una faldilla amb vol (taronja, verda o vermella) i els nens un pantaló negre llarg.


Un cop més aquest curs, Andança organitzem un Mercat d’intercanvi el proper 7 d’abril. Si al vostre fill o filla se li ha quedat petita la  samarreta, la faldilla i/o les sabatilles, què millor que treure-les de l’armari i que algú altre les pugui aprofitar? Us proposem que, fins al dijous 5 d’abril, porteu al mestre/a de dansa les faldilles, sabatilles i samarretes que ja no us serveixin, amb el nom marcat, grup i un correu electrònic. Si porteu alguna peça de roba, podeu tenir descomptes en la confecció d’una nova faldilla o en la compra de la samarreta d’Andança d’enguany.
Per això és molt important que hi poseu les vostres dades!


La mostra de vestuari serà el dissabte 7 d’abril, de 10h a 12h, al local de l’Esbart. Hi podreu trobar sabatilles, samarretes i faldilles de 2a mà!

En el cas de que no trobeu el que buscàveu en aquest mercat, aquell mateix dia podreu comprar la samarreta (5€) i la roba de la faldilla (7€).

Data: 
Dissabte, 7 Abril, 2018 - 10:00