Esteu aquí

Ballant perquè ens mirin 2015

BALLANT PERQUÈ ENS MIRIN

 FENT ENDREÇA

Benvolgudes famílies,
El “Ballant perquè ens mirin” és la ballada que fem cada dos anys al Teatre Auditori de Sant  Cugat, on hi participen tots els alumnes d'Andança i de l’Esbart. Enguany, la ballada tindrà lloc el divendres 1 de maig.
 
Ens encantaria poder comptar amb tots els nens i nenes de l’escola ja que creiem que el fet de ballar al Teatre-Auditori és una experiència que no es té gaire sovint. També creiem que és una bona oportunitat per a veure el treball global que es fa a Andança i a tot l’Esbart Sant Cugat.
 
Dades importants de la ballada
Data: Divendres 1 de maig
Hora d'inici de l'espectacle: a les 19h
Assaig General: Divendres 1 de maig al matí. Els alumnes de P3-P4 faràn l'assaig general el mateix dia a la tarda, abans de l'espectacle. (Més endavant us informarem dels horaris de l'assaig general, i de l'horari de trobada per a la ballada).
Venda d’entrades: A partir del dimarts 7 d’abril. Cal comprar entrada per a venir a veure la ballada!

  • Per internet www.tasantcugat.cat  
  • o a l’oficina de turisme(De dimarts a divendres, de 10:30 a 13:15h i de 16:15 a 17:45 h; dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 18 h; diumenges, de 10 a 14 h. Pl. d’Octavià, s/n. Portal Major del Monestir)

Preu de l’espectacle: 10€.
(Els socis de l’Esbart disposeu de dues entrades a 8€.) *Per a poder gaudir del descompte per a socis, les entrades s’hauran de comprar a l’oficina de turisme presentant el val de descompte que us donarem a la secretaria de l'Esbart.
 
Enguany ballem uns 280 alumnes! Tot i que el Teatre Auditori és gran, us demanem que sigueu curosos amb el nombre d'entrades que compreu, per tal que totes les famílies puguin disposar de localitats. De la mateixa manera, us advertim que no trigueu a comprar les entrades, ja que des de l'Esbart no controlem la venda, ni fem reserves per les famílies dels alumnes.   

Des de l'Esbart Sant Cugat farem una gravació perquè us quedi un record de l'espectacle.

Us demanem que ens confirmeu l’assistència a la ballada del vostre/a fill/a abans de dimecres 15 d'abril, omplint el document que trobareu a continuació  i entregant-lo al mestre i/o al coordinador. 

Fes clic aquí per baixar el document d'assistència.

Moltes gràcies!