Esteu aquí

Ballem per col·laborar amb La Marató de TV3

El cap de setmana del 12 i 13 de desembre l'entitat santcugatenca PIM PAM PUM organitza un seguit d'actes per a col·laborar amb la Marató de TV3, que serà el mateix diumenge 13 de desembre, i que enguany es dedica a la Diabetis i la Obesitat.
 
És per això que el proper dissabte 12 de desembre a les 18h a la Pl. d'Octavià, els alumnes d'ESO i Juvenils d'Andança farem una ballada dins els actes organitzats per PIM PAM PUM, per la Marató de TV3. 
 
 
La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. A més, La Marató de TV3 té una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les.
 
 
L'any passat vam ballar a l'encesa de fanalets que PIM PAM PUM va organitzar per a col·laborar amb la Marató de TV3 2014