Esteu aquí

El Cos de Dansa segueix actiu aquest estiu!

Després d'una Festa Major molt intensa, el Cos de Dansa de l'Esbart Sant Cugat segueix tancant diferents actuacions a diferents indrets de Catalunya. Us adjuntem l'agenda:

 

- Aquest diumenge 13 de juliol a partir de les 18.30h, Cos de Dansa compartirà escenari al Teatre Auditori de Ripollet amb un grup de danses colombianes dins el Festival de Danses Folclòriques de Ripollet que organitza la CRAC.
http://ripollet.cat/asp/llistat_agenda.asp?ID=20922

 

- El proper divendres 18 de juliol els balladors i balladores es desplaçaran a Esterri d'Àneu per oferir una mostra de dansa dins el programa d'activitats del Dansàneu 2014, Campus de Cultura Popular que tindrà lloc del 13 al 19 de juliol.
http://dansaneu.wordpress.com/category/actualitat/

 

- El proper 14 de setembre, Cos de Dansa actuarà a Tarragona dins la programació de les Festes de Santa Tecla, convidats per l'Esbart Santa Tecla a la Nit de Dansa Jaume Guasch que se celebrarà al teatre Metropol de la ciutat a les 21h. http://www.estecla.cat/

 

- El 3 d'octubre a les 20h, Cos de Dansa oferirà una actuació especial dins el programa de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona al Centre Cívic l'Elèctric de les Planes.
http://ccivics.bcn.cat/lelectric/llistat/37/450

 I encara avui ens queden algunes actuacions i col.laboracions per tancar.


 Us mantindrem informats. Bon estiu!