Esteu aquí

Per fi arriba el sopar de Nadal!!!

Benvolguts socis i sòcies!


Us fem tota la informació respecte el SOPAR DE NADAL DE L'ESBART d'enguany!

Com bé sabreu, el sopar és el proper Dissabte dia 19 de Desembre a les 20:30h al mateix local de l'Esbart! Aquest any us engresquem a que porteu un detall de vestuari, maquillatge, pentinat o el que se us acudeixi (ho deixem a la imaginació de cadascú), de color VERMELL! I el millor detall rebrà un super premi!

Aquest any el preu del menú serà de 9 euros per als adults i de 5 euros per als més petits (màxim fins a 12 anys) i s'haurà de venir a pagar al mateix esbart, on us donarem la invitació! 
El menú d'adults: 
        - primer plat: amanida italiana (brots d'enciam, mozzarella i tomàquet) 
        - segon plat: gall dindi confitat

El menú dels infants:
        - primer plat: macarrons a la napolitana
        - segon plat: hamburguesa amb patates
 
*A més a més, els dos menús van acompanyats d'un pica-pica per començar
 
Podeu venir a confirmar l'assistència i a pagar (a l'Esbart) a partir del proper Dilluns dia 30 de Novembre i fins al Dimarts dia 15 de Desembre com a data límit!

Torna a estar en marxa la 2a edició del Concurs de postres del sopar de Nadal, us animem a participar a tots aquells que en tingueu ganes, que l'any passat va ser un èxit!
 
D'altra banda, i també com a tradició de cada any, sortejarem una panera després de sopar i els números els vendrem el mateix dia 19 durant tota la nit. Cada número costarà 1 euro. Aquesta panera la fem entre TOTS i TOTES, així que podeu deixar a l'Esbart la vostra aportació per a la panera d'aquí al dia 19. 
 
I, finalment, us recordem que també hi haurà la mostra de Shows! Així que si sou atrevits, alegres i una mica bojos i ens voleu fer riure, podeu participar amb el vostre Show!

Tenim moltes ganes de començar les Festes al vostre costat i compartint una nit tots junts!
Esperem la vostra resposta i ja desitjem que sigui el dia 19!

Una abraçada,

Comissió Sopar de Nadal