Esteu aquí

Mercat d'intercanvi

Dissabte 17 de novembre de 10 a 12:30

Un cop més, ens dirigim a vosaltres per demanar-vos col·laboració amb el Mercat d’intercanvi que farem el 17 de novembre. Si al vostre fill o filla se li ha quedat petita la samarreta, la faldilla i/o les sabatilles, què millor que treure-les de l’armari i que algú altre les pugui aprofitar?

Us proposem que, fins al dijous 15 de novembre, porteu al mestre/a de dansa les faldilles, sabatilles i samarretes que ja no us serveixin. També les podeu portar directament a l’Esbart.

La mostra del vestuari serà el dissabte 17 de novembre, de 10h a 12.30h, a l’Esbart Sant Cugat (C/ Vallès, 51). Hi podreu trobar sabatilles, samarretes i faldilles de 2a mà!

En el cas de que no trobeu el que buscàveu en aquest mercat, aquell mateix dia podreu comprar la samarreta (5€) i la roba de la faldilla (7€).

Si voleu fer la faldilla a casa i no sabeu ben bé com fer-la, aquí teniu un tutorial que us explica pas a pas el procediment. Si preferiu que us la faci les nostres modistes, aquest és el seu contacte:

Mix Servei. TALLER JERONI DE MORAGAS SCCL.  Rambla del Torrent d’en Xandri, 33. 936222047 / 628559268 (Horari: de dll a dv de 17h a 19h).

 

Us informem que farem un altre mercat d’intercanvi cap a principis de març, de manera que els grups que no tinguin ballada fins a aleshores, tenen temps de pensar en el vestuari més endavant.