Esteu aquí

Mercat d'intercanvi de vestuari 11 de Març

Els alumnes d'Andança fem servir un vestuari per a les ballades que es basa en la samarreta d'Andança (que es ven a l’Esbart Sant Cugat a un preu de 5€), unes sabatilles negres tipus xines, una faldilla per les nenes, i un pantaló negre llarg pels nens.

Un cop més, ens dirigim a vosaltres per a demanar la vostra col·laboració amb el “Mercat d’intercanvi” de vestuari. Tots sabem que els nens i nenes s’estiren rapidíssim i els creixen els peus a una gran velocitat, i a vegades fa pena (i ràbia) que la faldilla o les sabatilles no ens serveixin d’un any per l’altre. Què millor per a treure’n profit, que treure-les de l’armari i que algú altre les pugui aprofitar?!

El que proposem és que fins el dijous 9 de març, porteu al mestre de dansa, les faldilles, pantalons, sabatilles i samarretes que ja no us serveixin, amb el nom marcat, grup, i un correu electrònic.

La mostra del vestuari serà el dissabte 11 de març, de 10 a 13h, a l’Esbart Sant Cugat (C/Vallès 51).
Hi podreu trobar sabatilles, samarretes i faldilles de 2a mà, i gratuïtes!

En el cas de que no trobeu el que buscàveu, allà mateix podreu comprar la samarreta, i la roba de la faldilla (per a aquells que us la vulgueu fer vosaltres mateixos). Si preferiu que us la faci les nostres modistes, no cal que compreu la roba, ja que  elles mateixes us la proporcionaran.

Modistes:

Recordeu que si ens porteu samarretes, sabatilles, faldilles o pantalons que ja no us van bé, podeu tenir descomptes en la confecció d’una nova faldilla, i en la compra de la samarreta d’Andança. Per això és molt important que hi poseu les vostres dades (nom, escola,i correu electrònic).