Esteu aquí

Nadal al carrer

Ballada dels Sants Innocents amb els grups de P5, 1r i 2n

El proper dissabte 28 de desembre ens trobarem per celebrar el Nadal amb una petita cercavila, tot ballant pels carrers de Sant Cugat i penjant les tradicionals llufes del dia dels Innocents. Aquesta cercavila la fem conjuntament amb l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, que ens tornarà a acompanyar amb la música en directe dels seus alumnes per tot el recorregut i que tocarà la música de les danses que els nens i nenes d’Andança ballaran a les places.

Dades de la ballada

Dia de la ballada: Dissabte 28 de desembre.

Grups d’Andança que hi participen: Grups de P5, 1r i 2n de l’Esbart i grups de P5-2n de les escoles Gerbert d’Orlach, Ciutat d’Alba, Joan Maragall, Santa Isabel, Pins del Vallès, l’Olivera, La Floresta, Collserola i Pi d’en Xandri.

Lloc de trobada: Casa de Cultura (C/Castellví, 8. Jardins del Monestir).

Hora de trobada: 11.00h (vestits amb el vestuari d’Andança).

Lloc de ballada: Cercavila pels carrers del centre de Sant Cugat. Ballades a pl. de l’Om, pl. d’Octavià i pl. Magí Bartralot.

Hora d’inici de ballada: 12:00h (la durada serà aproximadament d’una hora).

Durant l’estona en què els nens i les nenes estaran a la Casa de Cultura practicant amb els músics, l’Esbart oferirà un petit esmorzar per a pares i mares a l’exterior de l’edifici.

 

Vestuari

Pantaló negre o faldilla de color d’Andança, samarreta d’Andança i sabatilles negres tipus xines.

Com que farà fred, els nens i les nenes poden portar, sota la samarreta d’Andança, una samarreta de màniga llarga de color blanc i mitges o mitjons també de color blanc.