Esteu aquí

Nova versió de "Tants Records" i mini gira!

El Cos de Dansa i Pere Martínez Quartet presenten una nova versió de "Tants Records" i inicien una mini gira a partir del maig.

Des de l'estrena de "Tants Records" el passat octubre a la Fira Mediterrània de Manresa, l'Esbart Sant Cugat, amb la col.laboració de la Fundació Taller de Músics, han estat treballant per allargar l'espectacle incorporant noves peces i poder així completar una nova versió que en breu veurà la llum a diferents indrets del territori i en localitzacions molt especials. Tot i que l'espectacle encara té algunes dates per tancar i un llarg recorregut previst fins a finals del 2016, us presentem les propostes per la temporada del maig a setembre.


El proper diumenge 8 de maig el Cos de Dansa de l'Esbart Sant Cugat i Pere Martínez Quartet presentaran a l'Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès la versió estesa de l'espectacle "Tants Records" que incorpora peces inèdites i que el públic podrà veure per primera vegada.
Venda de localitats: http://teatrecalbolet.vilafranca.cat/198/2/musica/tants-records/

El 24 de juny, festivitat de Sant Joan els i les artistes es traslladaran a Santa Maria d'Àneu perquè "Tants records" serà l'espectacle inaugural de 25è Dansàneu, Mercat Festiu de les Cultures del Pirineu.

El 8 de juliol l'espectacle es presentarà a la ciutat de Girona i i pocs dies després viatjarà fins al Claustre del Monestir Sant Joan de les Abadesses el 16 de juliol dins el Cicle de Representacions del Mite del Compte Arnau.

El divendres 26 d'agost ESDANSA, Festival de Internacional de Música i dansa de les Preses (La Garrotxa), un dels més importants del Pais que compta amb uns 8000 espectadors per edició, oferirà "Tants Records" al recinte ferial.

Finalment, l'espectacle visitarà terres alacantines presentant-se al Festival Arrelats Folk a la ciutat de Xàtiva el 24 de setembre.

Per descarregar el dossier de l'espectacle feu clic aquí: Dossier Tants Records.
I Aquí un teaser de la pre estrena: https://youtu.be/Zs0CwOw2TQo