Esteu aquí

Text dirigit als pares i mares de les escoles

El teu fill/a és alumne d’Andança a la seva escola?

Llegeix això si vols saber més coses de l’Esbart!

Andança és l’escola de dansa de l’Esbart Sant Cugat. Aquest és un espai de formació en dansa que pren, com a punt de partida, la tècnica de la dansa tradicional per treballar-la d’una manera oberta i actual. Tant els grups de l’Esbart, com els grups d’extraescolars de les diferents escoles formen part d’Andança i segueixen la mateixa programació i sistema pedagògic, participant de les mateixes ballades. Creiem que arribar a les escoles és una manera de donar a conèixer la nostra dansa, i el sentiment d’entitat Popular i Tradicional. El projecte està arrelant cada cop més a les escoles; cosa que es tradueix en un creixement dels grups i una implicació de les famílies a l’entitat.

L’Esbart compta amb els diferents grups d’Andança (que van dels 3 anys fins al grup de juvenils), amb altres grups de dansa per a joves i adults de totes les edats (grups de Mèdium, Pre-Cos i Sèniors) i amb el Cos de dansa de l’Esbart Sant Cugat, que és el cap visible de l’entitat, format per balladors/es amateurs. Una part important dels ingressos de entitat són les quotes dels socis, que són els que fan possible que l’Esbart creixi com a entitat i tingui més visibilitat en la divulgació de la cultura popular i tradicional. Els pares i mares d’alumnes d’Andança de les diferents escoles no sou socis de l’Esbart. És per això que us oferim la possibilitat de fer un pas més i vincular-vos a l’Esbart per tal que tots ens sortim beneficiats. Hi ha diferents opcions:

  • Fer-vos socis de l’entitat, pagant la quota de “soci sense activitat”, que és de 42 euros anuals (aquesta és la meitat de la quota que paguen els socis amb activitat (balladors)). Fent-vos socis tindreu dret a participar de les assemblees de l’entitat, a gaudir de descomptes a ballades (descompte en el Ballant perquè ens mirin,...)  i en la majoria de les activitats que es fan al local de l’Esbart (cursos, monogràfics, xerrades d’interès, activitats puntuals i periòdiques com ara l’Espai Tocs,...), rebre el butlletí mensual amb informacions de l’entitat (ballades, activitats al local,...), a més a més de tenir la satisfacció de saber que estàs contribuint a la gran tasca de l’Esbart.
  • Fer-vos “amics de l’Esbart” amb una aportació de 20 euros anuals, que us donaria dret a rebre el butlletí mensual amb informacions de l’entitat (ballades, activitats al local,...), participar d’algunes activitats organitzades per l’entitat (xerrades d’interès,...), i a més saber que esteu donant suport a que la tasca de l’Esbart segueixi viva i amb força.

MOLTES GRÀCIES PER LA CONFIANÇA I PER FORMAR PART DE L’ESBART, ENTITAT QUE ESTIMEM, ENS HA DONAT I ENS DÓNA TANT!

La Junta de l'Esbart Sant Cugat