Activitats

Ballades al carrer

Al llarg del curs els grups que formen Andança surten a ballar a places i carrers de la ciutat. D’aquesta manera, oferim a l’alumnat un espai on mostrar el treball realitzat a les aules davant d’un públic. Això permet també, generar vincles estrets entre nosaltres i contribuir a mantenir actiu el teixit cultural i associatiu de Sant Cugat. 

Andança a plaça

Cada final de curs, oferim una mostra de dansa dalt d’un escenari a la plaça Octavià en què cada grup d’Andança presenta el treball realitzat durant l’any.  L’acte, que iniciem a la tarda i s’allarga fins la nit, és també un punt de trobada entre dansaires, socis, famílies i santcugatencs. sempre acompanyat d’un servei de barra i una botifarrada popular.

Ballem perquè ens mirin

Aquesta és una ballada molt especial que fem cada dos anys al Teatre Auditori de Sant Cugat. És un espectacle en què participa tota l’escola de dansa , totes les seccions i grups de l’Esbart. Portem la nostra dansa a un gran teatre i acostem aquesta experiència als/les nostres alumnes, família i amics.

Colònies

Un cop cada dos anys, els infants i joves de l’esbart van de colònies en un entorn natural. És una bona ocasió per ampliar el coneixement en matèria de dansa a través de formacions i tallers, però també d’apropar-se entre ells i crear vincles més profunds.