L’Esbart Sant Cugat promou la dansa popular i tradicional en constant evolució, amb vocació de connectar amb l’arrel i portar-la fins on permeti la imaginació.

Apostem per la formació d’infants, joves i adults a través de l’Escola Andança on més de 100 persones ballen setmanalment. A més, treballem en xarxa amb presència a més de 10 centres educatius de la ciutat com activitat extraescolar.Tots els balladors i balladores participen de les actuacions al carrer, ballades que connecten la dansa amb el veïnat, les festivitats i les entitats de la ciutat com la Festa Major, els Sants Innocents, Sant Jordi, Sant Ponç, les ballades de Nadal o el final de curs. A més, bianualment l’Escola Andança organitza el ‘Ballant perquè ens mirin’, un espectacle amb música en directe al Teatre Auditori de Sant Cugat.

Mitjançant el Cos de Dansa de l’Esbart Sant Cugat, la companyia amateur de dansa d’arrel tradicional, a través d’espectacles multiformat difonem l’esperit de l’entitat arreu del territori i en els principals esdeveniments del sector.

L’Esbart se sosté gràcies als seus socis i sòcies, que són també qui formen l’esperit del projecte.

Preinscripció